Speelgenot

Speelgenot


Voor de kleine genietertjes hebben we in

het GENIET huisje gezorgd voor heel wat speelgenot.   Zo kunnen ze lekker spelen en ravotten in de grote tuin. We beschikken over verschillend buitenspelletjes, zoals een cricketspel, een petanquespel, badmintonrakketten, ...

Ook het grote speeltuig met schommels, twee glijbanen, een loopbrugje, ... kan voor heel wat uurtjes speelgenot zorgen.
En mocht je nog steeds denken dat kabouters niet bestaan? Neem dan zeker eens een kijkje in het Kabouterbosje van het GENIEThuisje !Slecht weer? Geen probleem: zowel het Kleine Genot als het Grote Genot is uitgerust met een koffer vol gezelschapsspelletjes, en dit zowel voor jong als oud.

Naast verschillende kleinere speeltuintjes, biedt Heimbach je ook een minigolf-parcour aan. Hier een balletje slaan bezorgt je heel wat speelgenot.


Ook kegelen behoort tot de mogelijkheden. Op slechts een paar honderd meter van het GENIET huisje vind je immers een heuse kegelbaan. Plezier verzekerd!


De echte durvers vinden hun gading in het hoogteklimparcour in Hürtgenwald, temidden in de prachtige bossen (19 km van het GENIET huisje ). Je kan er voor zowel een uitdagend parcour voor volwassenen als voor een aangepast kinderparcour terecht.


Op zoek naar een binnenspeeltuin? In Kall (18 km van het GENIET huisje) bevindt zich Het Aktivi Kinder Abenteuerland, met 2000m² speelplezier. En ook in Mechernich (19 km van het GENIET huisje) kunnen je kleine rakkers zich uitleven in de prachtige binnenspeeltuin, Erliebniswelt Eifeltor.  Naast de leuke indoor speeltuin is er ook een kunstijsbaan, een sommerrodelbahn, je kan er met  quads rijden, minigolf spelen, en nog veel meer Uiteraard is er ook een hapje te eten en wat te drinken.