Corona

Het GENIEThuisje

Informatie met betrekking tot Covid-19


Dag genietertjes,


We mogen jullie hier in de mooie Eifel weer als gast ontvangen.

Vanaf 11 mei 2020 is het hier in het Nordrhein-Westfalische deel van de Eifel weer toegestaan om te overnachten in een vakantiewoning. Wel dienen de regels rond contactbeperking en hygïenemaatregelen worden gerespecteerd.


Zeker in deze Corona-tijden is het verblijf in een vakantiewoning een veilig manier om toch op vakantie te gaan. Je reist met je eigen wagen en verblijft in je vakantiewoning enkel met je medereizigers. Het contact met andere mensen kan zeer beperkt blijven. Het Geniethuisje ligt in de nabijheid van de natuur, namelijk de prachtige bossen van het Nationaalpark Eifel, een zeer rustige omgeving. In je vakantiewoning, met terras kan je genieten in alle vrijheid, je eigen eten bereiden, …


Gezellige wandelingen en fietstochtjes in deze prachtige natuurstreek, een BBQ op je privéterras en het heerlijk ontspannen in je eigen vakantiewoning zorgen voor een heerlijke tijd.  


Voor jouw en onze veiligheid hebben we enkele maatregelen getroffen.  Algemene maatregelen 


Per vakantiewoning mogen we op dit moment enkel verwanten in eerste lijn  OF  leden van maximum 2 verschillende gezinnen OF groepen van maximum 10 personen ontvangen. Bovendien moet je woonplaats in de EU, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, Zwitserland of Groot-Brittanië liggen. Als Belg of Nederlander ben je dus zeker welkom!


In- en uitchecken


 • We vragen je om slechts met 1 persoon van je reisgezelschap in te checken

 • We horen op voorhand graag van jou rond welk uur je vermoedelijk zal aankomen. We kunnen er dan voor zorgen, dat de sleutel van je vakantiewoning en je aankomstinformatie voor je klaar ligt, zodat we je dit contactloos kunnen bezorgen.

 • Als gastvrouw of gastheer dragen we een stoffen mondmasker. We vragen jou ook om bij het in- en uitchecken een mondmasker te dragen.

 • We begroeten je heel graag, maar schudden je niet de hand.

 • We houden minstens 1,5 meter afstand van elkaar.

 • We wassen onze handen regelmatig met zeep en dragen, indien noodzakelijk handschoenen. In de inkomhal van Het Geniethuisje zorgen we voor desinfecterende handgel. Aan elke wastafel staat voor onze gasten vloeibare zeep ter beschikking.

 


Je vakantiewoning

 • Zoals gewoonlijk onderwerpen wij uw vakantiehuis aan een grondige schoonmaak. Naar aanleiding van de actuele situatie wordt hier extra op gelet. Dit doen we door de vakantiewoning voor je aankomst grondig te verluchten, in elke kamer een aparte poetsdoek te gebruiken, en oppervlakten en contactpunten, zoals bv deurklinken, handvaten en lichtschakelaars extra te desinfecteren.

 • De beddenlakens en badhanddoeken worden volgens de geldende hygiënemaatregelen gewassen. Ook bij het opdekken van de bedden worden de hygiënemaatregelen in acht genomen. We vragen onze gasten bij vertrek, de lakens van de bedden af te trekken en deze, samen met de badhanddoeken, in de hiervoor voorziene zak te steken. Op deze manier kunnen wij ze weer op een veilige manier wegnemen. Uiteraard blijven we onze gasten ook de mogelijkheid bieden zelf handdoeken en beddenlakens mee te brengen.

 • We vragen onze gasten de vakantiewoning voldoende te verluchten. Afval dien je op geregelde tijdstippen, gesorteerd in de desbetreffende vuilbakken weg te gooien.

 • Bij beide vakantiewoningen kan je genieten van een ruim privéterras. Bovendien kan je tijdens je verblijf ook gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin. In de tuin dien je echter wel rekening te houden met de geldende afstands- en hygiënemaatregelen. We vragen ouders voldoende toezicht te houden, zodat ook kinderen zich aan deze regels houden.

 • Het gebruik van de sauna is op dit moment helaas verboden.

 • Boeken, gezelschapsspelletjes, DVD’s, het cricketspel, de badmintonracketten, enz … bewaren we tijdelijk onder strenge hygiënische maatregelen in een afgesloten ruimte. Je kan ze echter wel gebruiken. Op vraag kunnen deze immers wel uitgeleend worden. Na gebruik worden ze dan opnieuw door ons gedesinfecteerd.

 • Onze dames- en herenfiets kunnen ook op vraag uitgeleend worden. Na jullie fietstochtje worden ze door ons opnieuw gedesinfecteerd en terug in de stalling geplaatst.

Koorts, hoesten en ademnood kunnen tekenen zijn van een infectie met het Covid19-virus. Met deze symptomen zal je je onmiddellijk telefonisch tot een arts of het gezondheidsambt (Bismarkstr. 16 in 52351 Düren, tel 02421-222228)  wenden. Wordt de besmetting met het Covid19-virus bevestigd, dien je de aanwijzingen van het Robert Koch-Instituut na te leven.


Zowel je contactgegevens, als het tijdstip van in- en uitchecken, worden genoteerd, om het opsporen van personen met wie je in contact kwam  mogelijk te maken. Je gegevens worden 4 weken vertrouwelijk en veilig bewaard. Bij het betreden van de vakantiewoning, stem je hier automatisch mee in.


Over eventuele veranderingen zullen we jullie zo spoedig mogelijk op onze website informeren.

 

We wensen jou, en je gezin, het allerbeste, en vooral een goede gezondheid!

 

Vele groetjes uit de mooie Eifel,
Saskia en Patrick
Het Geniethuisje

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we (anonieme) cookies op deze website. Meer weten? Bekijk onze

privacyverklaring
Ok, ik begrijp het - Ok, ich bin damit einverstanden